Oldenburger Transport BV, gevestigd op Bloemenveiling Aalsmeer en gespecialiseerd in het transport van bloemen en planten naar Scandinavië, zoekt een enthousiaste medewerker voor de functie van Assistent Controller met een brede affiniteit met IT.

Wij zijn op zoek naar een precieze en van nature nauwkeurige collega die gedijt in een dynamische omgeving. Als veelzijdige medewerker ben je bedreven in het uitvoeren van meerdere taken tegelijk en behoud je moeiteloos het overzicht, zelfs in hectische situaties.

Wat ga je doen als assistent controller bij Oldenburger Transport?

Als assistent controller ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige administratie en ondersteun je zowel de crediteuren- als debiteurenadministratie. Naast traditionele financiële taken, bied je ook ondersteuning bij maandelijkse rapportages en draag je bij aan het opstellen van de jaarrekening. Bovendien krijg je de kans om IT-projecten op te pakken en waardevolle input te leveren voor de automatisering van processen

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

• Je hebt HBO werk– en denkniveau
• Je bent handig met Excel
• Je werkt nauwkeurig en hebt sterk cijfermatig inzicht
• Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel
• Goede communicatieve- en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels

Affiniteit met IT?

We verwachten niet alleen financiële expertise, maar ook affiniteit met IT. Naast je rol als assistent controller krijg je de kans om IT-projecten aan te pakken en waardevolle input te leveren voor de automatisering van processen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een boeiende functie met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Bij Oldenburger Transport is geen dag hetzelfde. Als jij over een breed inzetbare kennis beschikt of juist je kennis wilt ontwikkelen, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons krijg je ruimte voor initiatief en groei. Je valt onder de cao beroepsgoederenvervoer waarin uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn geregeld.

Zie jij dit helemaal zeker?

Zie jij dit helemaal zitten? Stuur dan een mail naar vacature@oldenburgertransport.nl.
Ben je niet overtuigd en heb je nog vragen? Neem dan contact op met Samentha Steenbakkers via bovenstaand emailadres. Uiteraard ben je ook welkom voor een bak koffie om de nodige vragen te stellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs, wij werven onze toekomstige medewerkers zelf. Oldenburger Transport is een gelijkekansenwerkgever en waardeert diversiteit binnen het bedrijf. We moedigen alle gekwalificeerde kandidaten aan om te solliciteren, ongeacht geslacht, leeftijd, ras, etniciteit, religie, seksuele geaardheid of identiteit.