Diensten

Naast dat wij u een complete oplossing bieden op het gebied van transport, beschikken wij ook over waarde toevoegende diensten. Samen brengen we uw logistieke vraagstuk tot een goed einde. Hierdoor kunt u zich voornamelijk richten op hetgeen waar u goed in bent! Lees meer over de specifieke diensten die wij aanbieden:

Internationaal Transport

De snelste manier om uw verse goederen te vervoeren is nog steeds over de weg. Met ons jonge wagenpark dat ingericht is voor geconditioneerd vervoer en een team van goed opgeleide en ervaren chauffeurs verzorgen we dagelijks vanaf de veilingen in Nederland voor vele klanten het groupage transport van en naar Scandinaviƫ. Lees meer!

Distributie

Dankzij een landelijk denkend distributienetwerk in Denemarken, Zweden en Noorwegen kunnen wij voor bijna elke bestemming in deze vier landen wel een logistieke oplossing bieden. Een aantal CC-karren voor een Noors dorpje boven de poolcirkel? Geen probleem. Lees hier meer over!

Opslag en Crossdocking

Oldenburger Transport is uw partner voor de (tijdelijke) opslag voor uw voorraad alvorens deze gedistribueerd wordt. Wij beschikken over een warehouse in Zweden (Helsingborg) en Noorwegen (Larvik). Daarbij hebben wij een ruimte over de 2000 m2 waarvan 300 m2 gekoeld is. Daarnaast beschikken wij over 12 laaddocks. Lees meer!

Aanvullende diensten

Oldenburger transport beheert meerdere emballagestromen. Wilt u uw emballagebeheer uitbesteden en zich focussen op hetgeen waar u goed in bent? Lees meer!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en volg ons op LinkedIn!

Meer weten?
Neem contact op.

Stel jouw vraag via het contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op.

Contact