Over ons

Wij zijn Oldenburger Transport, een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in bloemen en planten. Wij bieden onze klanten een complete oplossing met niet alleen transport, maar ook waarde toevoegende diensten, zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun core business net zoals wij dat doen. De klant is ons centrale punt en samen met de klant gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor hun logistieke vraagstukken. Ons hoofdkantoor en warehouse bevinden zich in Aalsmeer.

Transport online

Met onze transparante manier van werken willen wij u ten alle tijden laten zien wat er met uw producten gebeurt. Denk hierbij aan informatie over specifieke aflevertijden en bijbehorende documenten. In ons online klantenportaal kunt u onder andere uw transportorders invoeren. Daarbij maakt onze ‘Track & Trace’ functie het mogelijk om zowel de status van uw zending als de verwachte aflevertijden te bekijken. Alle geüploade vrachtdocumenten zijn binnen dit online portaal op te halen.

Certificering

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen hebben we een kwaliteitssysteem opgezet. Naast het borgen van ons kernprocessen is dit systeem ook ingericht om voedselveiligheid te garanderen. Ons kwaliteitssysteem is gekeurd volgens de ISO 9001:2015- en de ISO 22000:2018-standaard. Daarnaast voldoen de logistieke processen van Oldenburger Transport aan de AEO-S-norm van de Douane.

Meer weten?
Neem contact op.

Stel jouw vraag via het contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op.

Contact

Historie

Oldenburger Transport B.V. is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het geconditioneerd groupagevervoer van bloemen en planten naar Scandinavië. Door de jaren heen hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd. Wij hebben een no nonsens-mentaliteit en bij ons is een afspraak ook echt een afspraak. Uiteraard rijden we naast bloemen en planten ook diverse andere geconditioneerde en niet-geconditioneerde producten van en naar Scandinavië.

Door de jaren heen hebben we onze rol als transporteur steeds meer uitgebreid naar een de rol van logistiek dienstverlener. Voor veel klanten doen we meer dan transport alleen, zoals de tijdelijke opslag van hun producten (in onze koelcel) maar ook de complete afhandeling van de fust-administratie. Tevens hebben we door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd zodat we in piekperiodes ook flexibel zijn en geen ‘nee’ hoeven te verkopen aan onze klanten.

Oldenburger Transport
Oldenburger Transport