Opslag en crossdocking

Onze warehouses zijn een belangrijk onderdeel binnen de logistieke keten die Oldenburger Transport verzorgt. Deze locaties zorgen er namelijk voor dat uw goederen zo snel en efficiënt mogelijk bij hun eindbestemming komen. Door de locaties van de warehouses binnen ons netwerk kunnen we onze klanten een groot aantal mogelijkheden bieden wat betreft bestemmingen.

Opslag goederen

Bent u op zoek naar een locatie voor uw voorraad voor opslag en crossdocking? Oldenburger beschikt over warehouses in Zweden (Helsingborg) en Noorwegen (Larvik). Onze hoofdlocatie bevindt zich in de FloraHolland-bloemenveiling te Aalsmeer waarmee we in het centrum van de bloemenbranche gevestigd zijn. Zo kunnen wij klanten binnen de bloemenveiling efficiënt en snel bedienen; wij hebben de mogelijkheid de bloemen zelf af te halen binnen het veilinggebouw, en tevens is het ook mogelijk dat klanten dag en nacht de bloemen zelf bij ons in de hal afleveren. In onze bedrijfsruimte in Aalsmeer, waar zich ook ons hoofdkantoor bevindt, beschikken we over 2000 m2 warehouse waarvan 300 m2 gekoeld is. Tevens hebben we de beschikking over 12 docks.

Warehousing voor opslag

In ons op- en overslagcentrum worden goederen verzameld, zendingen gesorteerd, orders compleet gemaakt, routes ingepland en vrachtwagens geladen. Bovendien kunnen wij zendingen tijdelijk opslaan om op een later tijdstip te vervoeren. Wij slaan uw producten snel en zorgvuldig op. Ook voor goederen met afwijkende maten vinden wij ten alle tijden de beste oplossing.

Opslag en crossdocking

Meer weten?
Neem contact op.

Stel jouw vraag via het contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op.

Contact

Andere diensten

Internationaal Transport

Met ons jonge wagenpark en ervaren chauffeurs verzorgen we dagelijks groupage transport.

Lees verder

Distributie voor elke bestemming

Voor elke bestemming in Denemarken, Zweden en Noorwegen een logistieke oplossing!

Lees verder

Aanvullende diensten van Oldenburger

Oldenburger transport beheert diverse emballagestromen. Lees meer over onze aanvullende diensten!

Lees verder