Aanvullende diensten

Om uw logistieke proces van het (koel)transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen kunnen wij voor u het emballagebeheer uit handen nemen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw eigen bedrijf en dus doen waar u goed in bent. Oldenburger Transport beheert meerdere emballagestromen. Het uit handen nemen hiervan valt onder onze aanvullende diensten.

Emballage als aanvullende dienst

Bij het vervoer van bloemen en planten komen vanzelfsprekend ook CC-karren kijken. Deze rolcontainers spelen een onmisbare rol in het efficiënt vervoeren van uw boeketten, kamerplanten en andere producten.

Emballage administratie

Een sluitende emballage-administratie is cruciaal. Wij kunnen u uitstekend helpen om de emballagestroom zo efficiënt mogelijk vorm te geven. Ons gedreven en ervaren emballage-team heeft transparantie en communicatie hoog in het vaandel staan en heeft de beschikking over een uitgebreid emballage-softwarepakket. Oldenburger Transport kan u toegang geven tot een online portaal waarbij u uw emballagetransacties en saldo met ons kunt bekijken.

Onze emballagesoftware wordt gevuld met de informatie die de chauffeur op de digitale eCMR invult bij het lossen. Dat betekent ook dat we niet meer hoeven te wachten tot het moment waarop eventuele papieren terug zouden zijn. Zo zijn we altijd real time op de hoogte van emballagetransacties en kunnen wij snel schakelen.

Werkt u met bloemenfust zoals emmers en dozen? Ook deze stromen kunnen wij uit handen nemen.

Geïnteresseerd in onze oplossingen? Neem dan contact op en we plannen een gesprek in om uw transport- en emballagevraagstukken in kaart te brengen!

Meer weten?
Neem contact op.

Stel jouw vraag via het contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op.

Contact

Andere diensten

Internationaal Transport

Met ons jonge wagenpark en ervaren chauffeurs verzorgen we dagelijks groupage transport.

Lees verder

Distributie voor elke bestemming

Voor elke bestemming in Denemarken, Zweden en Noorwegen een logistieke oplossing!

Lees verder

Opslag en crossdocking

Oldenburger transport biedt mogelijkheden voor opslag in  Zweden en Noorwegen.

Lees verder