Aanvullende diensten

De emballage betekenis kunt u zien als verpakkingsmateriaal. Om uw logistieke proces van het (koel)transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen kunnen wij voor u het emballagebeheer uit handen nemen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw eigen bedrijf en dus doen waar u goed in bent. Oldenburger Transport beheert meerdere emballagestromen. Het uit handen nemen hiervan valt onder onze aanvullende diensten.

Emballage als aanvullende dienst

Bij het vervoer van bloemen en planten komen vanzelfsprekend ook CC-karren kijken. Deze rolcontainers spelen een onmisbare rol in het efficiënt vervoeren van uw boeketten, kamerplanten en andere producten.

Emballage administratie

Een sluitende emballage-administratie is cruciaal. Wij kunnen u uitstekend helpen om de emballagestroom zo efficiënt mogelijk vorm te geven. Ons gedreven en ervaren emballage-team heeft transparantie en communicatie hoog in het vaandel staan en heeft de beschikking over een uitgebreid emballage-softwarepakket. Oldenburger Transport kan u toegang geven tot een online portaal waarbij u uw emballagetransacties en saldo met ons kunt bekijken. Wij borgen onze emballage met rechtsgeldige eCMR: Bij het lossen vult de chauffeur alle retouraantallen in, waarna wij deze zo goed als direct in ons systeem hebben staan. Hierdoor hoeven wij niet meer te wachten tot het moment waarop eventuele papieren terug zouden zijn, waarop volgt dat wij snel kunnen handelen en u als klant alle informatie snel kunt inzien.

Geïnteresseerd in onze oplossingen? Neem dan contact op en we plannen een gesprek in om uw transport- en emballagevraagstukken in kaart te brengen.

Uitdagingen/vraagstukken voor wat betreft bloemenfust nemen wij graag volledig voor u uit handen!

Meer weten?
Neem contact op.

Stel jouw vraag via het contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op.

Contact

Andere diensten

Int. Transport

Met ons jonge wagenpark en ervaren chauffeurs verzorgen we dagelijks groupage transport.

Lees verder

Distributie

Voor elke bestemming in Oostenrijk, Denemarken, Zweden en Noorwegen een logistieke oplossing!

Lees verder

Opslag en crossdocking

Oldenburger transport biedt mogelijkheden voor opslag in Oostenrijk, Zweden en Noorwegen.

Lees verder