Distributie

Dankzij een landelijk denkend netwerk van distributie in Denemarken, Zweden en Noorwegen kunnen wij voor bijna elke bestemming in deze vier landen wel een logistieke oplossing bieden. Een aantal CC-karren voor een Noors dorpje boven de poolcirkel? Geen probleem!

Dankzij onze partners Oldenburger Norge A/S in Noorwegen hebben we de beschikking over een groot en betrouwbaar netwerk in deze landen. En met eigen warehouses in Helsingborg en Stockholm, zijn ook Denemarken en Zweden geen enkel probleem.

Kortom: voor elke bestemming in Denemarken, Zweden en Noorwegen hebben wij wel een oplossing! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Distributie van Oldenburger

Transport planning

Ons planning team bestaat uit transportplanners met veel ervaring in de logistiek. Bij het plannen maken zij gebruik van een geavanceerd TMS pakket wat in grote mate geautomatiseerd is. Deze automatisering betekent dat de planner minder tijd kwijt is aan administratieve taken. Hierdoor hebben zij meer tijd om proactief aan het werk te gaan om bijvoorbeeld uw logistieke vraagstukken op te lossen. Verder is onze IT-afdeling continu op zoek naar oplossingen om onze systemen verder te automatiseren. We verhogen daarmee onze interne efficiëntie, en hebben zo meer tijd om de klant van dienst te zijn.

Meer weten?
Neem contact op.

Stel jouw vraag via het contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op.

Contact

Andere diensten

Internationaal Transport

Met ons jonge wagenpark en ervaren chauffeurs verzorgen we dagelijks groupage transport.

Lees verder

Opslag en crossdocking

Oldenburger transport biedt mogelijkheden voor opslag in  Zweden en Noorwegen.

Lees verder

Aanvullende diensten van Oldenburger

Oldenburger transport beheert diverse emballagestromen. Lees meer over onze aanvullende diensten!

Lees verder