Internationaal Transport

De snelste manier voor het internationaal transport van uw goederen is nog steeds over de weg. Met ons jonge wagenpark dat ingericht is voor geconditioneerd vervoer en een team van goed opgeleide en ervaren chauffeurs verzorgen we dagelijks vanaf de veilingen in Nederland voor vele klanten het groupage transport naar Scandinavië.

Bij Oldenburger Transport B.V. heeft u de zekerheid dat uw producten over de weg worden getransporteerd met het modernste materieel, voorzien van zuinige, milieuvriendelijke en efficiënte motoren. Al onze trucks zijn uitgerust met alle denkbare technieken voor een optimaal transport. Via ons fleetmanagement-systeem kunnen de condities van het transport continu en real-time worden gevolgd. Tevens gebruiken onze chauffeurs een moderne app voor het afwerken van hun ritten, zodat we continu op de hoogte zijn van de status van uw transportorders.

Om zo flexibel mogelijk te blijven zijn veel van onze trailers en aanhangers voorzien van rollenbaansystemen voor luchtvrachtplaten. Ook voor uw luchtvracht-retourvrachten naar Nederland en België kunt u dus bij ons terecht.

Groupage transport

Heeft u transport nodig voor een kleine zending? Wij beschikken over de beste oplossing! Met ons groupagetransport worden er kleinere zendingen verzameld en vervolgens in één of meerdere vrachtwagens samengevoegd. Deze vrachtwagens gaan dezelfde richting op als het gaat om de eindbestemming. Hierdoor kunt u op een efficiënte manier uw zending op de gewenste locatie krijgen. Heeft u maar 1 kar voor een bepaald adres? Geen probleem! Door onze vaste lijn voor geconditioneerd transport Noorwegen, geconditioneerd transport Denemarken, geconditioneerd transport Zweden is geen zending ons te klein.

Daarnaast zijn groupagevrachten met verschillende temperatuureisen ook geen enkel probleem. Een groot deel van onze trailers zijn 2-temp-trailers. Deze trailers kunnen we opdelen in twee verschillende temperatuurzones. Verder zijn al onze trailers en aanhangers van een laadklep voorzien. Onze betrouwbare koelinstallaties zorgen ervoor dat de temperatuur van uw producten tot aan uw klant optimaal verzorgd blijft. Om u maximale zekerheid te verschaffen, controleren de chauffeurs de temperatuur op meerdere momenten tijdens de rit. Tevens wordt de temperatuur geregistreerd door onze koelmotoren zodat deze live kan worden gevolgd.

eCMR bij internationaal transport

Bij het vervoeren van iedere internationale zending is het verplicht om een CMR te schrijven. Dit is een blad met hierop het laad- en losadres en de goederen die worden vervoert. Als groupagetransporteur hebben we te maken met veel zendingen en daardoor automatisch veel papierwerk. Als organisatie streven wij er naar om dit zoveel mogelijk te digitaliseren. Om die reden zet Oldenburger Transport zich in voor de elektronische vrachtbrief, beter bekend als eCMR. Met een moderne app werken onze chauffeurs de eCMR’s af. Daarbij kan onze chauffeur deze papieren volledig elektronisch laten aftekenen door de klant, retouremballage invullen, foto’s maken, opmerkingen plaatsen etc.

De eCMR is dus een volledig elektrische variant van de papieren CMR. Dit biedt legio voordelen voor alle partijen in de logistieke keten: wij als transporteur hebben minder tijd nodig om onze transportorders te verwerken, en u als klant heeft binnen onafzienbare tijd een Proof of Delivery.

Logistiek vraagstuk

Oldenburger Transport denkt graag met u mee als het gaat om al uw logistieke vraagstukken. Gezamenlijk gaan we op zoek naar hetgeen dat het best past voor uw organisatie! Wij zijn klantgericht en denken proactief met u mee. Daarbij staat kwaliteit voorop en is een afspraak voor ons een afspraak. Meer weten over transport over de weg? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Meer weten?
Neem contact op.

Stel jouw vraag via het contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op.

Contact

Andere diensten

Distributie voor elke bestemming

Voor elke bestemming in Denemarken, Zweden en Noorwegen een logistieke oplossing!

Lees verder

Opslag en crossdocking

Oldenburger transport biedt mogelijkheden voor opslag in  Zweden en Noorwegen.

Lees verder

Aanvullende diensten van Oldenburger

Oldenburger transport beheert diverse emballagestromen. Lees meer over onze aanvullende diensten!

Lees verder