Oldenburger Transport BV, gevestigd op bloemenveiling Aalsmeer en gespecialiseerd in het transport van bloemen en planten richting Scandinavië, zoekt een enthousiaste medewerk(st)er voor de volgende functie: Medewerk(st)er customer service

In de functie van medewerker customer service ben je de schakel tussen klanten en interne processen. In jouw functie ben je cruciaal voor het invoeren van transportorders en het effectief oplossen van klantvragen. Jouw nauwkeurigheid en communicatieve vaardigheden zijn van essentieel belang, aangezien je ook een ondersteunde rol hebt in de planning. Je draagt actief bij aan een soepele communicatiestroom, aan de klanttevredenheid en het algemene succes van het bedrijf door het overtreffen van klantverwachtingen.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

• Je hebt affiniteit met de transportsector
• Je bent flexibel in het indelen van je werktijden
• Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
• Je hebt kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
• Je hebt minimaal een MBO4-opleiding afgerond
• Ervaring in een soortgelijke functie is een pre

 Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken bij een bedrijf met een informele werksfeer. Wij stimuleren initiatief en groei, waardoor je de ruimte hebt om jezelf te ontplooien. Bovendien val je onder de cao beroepsgoederenvervoer, waarin uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd om jouw inzet te waarderen en te ondersteunen in jouw
professionele reis.

Zie jij dit helemaal zitten?

Stuur dan een mail naar vacature@oldenburgertransport.nl
Heb je nog vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Samentha Steenbakkers via bovenstaande mailadres. Uiteraard ben je ook welkom voor een bak koffie om de nodige vragen te stellen.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs, wij werven onze toekomstige medewerkers zelf.
Oldenburger Transport is een gelijkekansenwerkgever en waardeert diversiteit binnen het bedrijf. We moedigen alle gekwalificeerde kandidaten aan om te solliciteren, ongeacht geslacht, leeftijd, ras, etniciteit, religie, seksuele geaardheid of identiteit.