Oldenburger Transport BV, gevestigd op bloemenveiling Aalsmeer en gespecialiseerd in het transport van bloemen en planten richting Scandinavië, zoekt een enthousiaste medewerk(st)er voor de volgende functie: Medewerk(st)er customer service

Ben jij gedreven om onze klanten tijdig te voorzien van juiste antwoorden en oplossingen? Werk jij daarnaast gestructureerd en vind je het belangrijk om overzicht te behouden?  Kun jij makkelijk communiceren met klanten en de transportplanning?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zo ziet werken bij Oldenburger Transport BV eruit:

Als medewerker customer service ben je verantwoordelijk voor het correct en volledig invoeren van de binnenkomende transportorders. Je bent daarnaast bezig met het beantwoorden en oplossen van vragen van klanten. Je bent een grote steun voor de planning, daarom wordt er van je verwacht dat je goed communiceert en alle informatie correct verwerkt.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

  • Je hebt affiniteit met de transportsector
  • Je bent flexibel in het indelen van je werktijden
  • Je hebt kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
  • Je hebt minimaal een MBO4-opleiding afgerond
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre

 Wat kun je van ons verwachten?

Je gaat samenwerken met enthousiaste en gemotiveerde collega’s.  Daarnaast kom je te werken bij een groeiend en dynamisch bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.
Uiteraard gaat dat hand in hand met een goede salariëring volgens de CAO beroepsgoederen vervoer.

Zie jij dit helemaal zitten?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar vacature@oldenburgertransport.nl

Heb je nog vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Samentha Steenbakkers via telefoonnummer 06-11351192

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs, wij werven onze toekomstige medewerkers zelf.