Gekoeld transport

Het kan zomaar zo zijn dat u temperatuur-afhankelijke producten naar een bestemming in Scandinavië wilt transporteren. Vanzelfsprekend is het daarbij van belang dat dit op dat moment zorgvuldig wordt uitgevoerd. Wij van Oldenburger ontzorgen u hier graag in! Met behulp van ons moderne wagenpark met de meest moderne communicatietechnieken voorzien wij u van het beste gekoeld transport. Was u daarnaast al op de hoogte van al onze aanvullende diensten? Wij ontzorgen u graag van A tot Z voor de beste oplossing van uw logistieke vraagstuk! Op deze pagina vertellen we er graag meer over!

Snel en betrouwbaar koeltransport

Iedere logistieke dienstverlener krijgt te maken met gekoeld transport; van containerrederij tot koeriersdienst. Door de langere weg van producent naar consument moeten producten uiteraard wel in goede conditie blijven zodat deze zo lang mogelijk meegaan. U wilt er namelijk voor zorgen dat het product in de best mogelijke conditie bij uw klant aankomt.

Eén van deze condities waar een transporteur mee te maken krijgt, is de temperatuur. Tal van verse goederen (denk hierbij aan groente, fruit en bloemen) worden middels gekoeld transport vervoerd. Dit koeltransport is uiteraard het belangrijkst in warme gebieden of bij warme buitentemperaturen. Bij vrieskou moet de transporteur ook in staat zijn de laadbak te verwarmen. Bloemen moeten namelijk niet ingevroren zijn. Om die reden kun je in zulke situaties beter spreken van geconditioneerd vervoer in plaats van gekoeld transport.

Geconditioneerd vervoer is onze expertise

Geconditioneerd transport zit bij Oldenburger in de genen. Sinds de oprichting 25 jaar geleden rijden wij uitsluitend met een wagenpark voor gekoeld en verwarmd transport. Over de afgelopen jaren hebben we hierin veel expertise opgebouwd. Deze expertise komt voort uit het vervoeren van bloemen en planten. Vooral bloemen zijn erg gevoelig voor temperatuur en dienen daarom in de juiste conditie vervoerd te worden. De consument kan op die manier optimaal genieten van het product. Wanneer dit niet op orde is kan dat zomaar invloed hebben op de levensduur.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor uw bloementransport, vervoeren wij ook levensmiddelen. Hierbij kunt u vertrouwen op een zorgvuldige behandeling en dat het product op een correcte wijze op de plaats van bestemming wordt gebracht.  Tansparantie en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Met behulp van een automatische en nauwkeurige ETA weet u precies wanneer uw goederen aankomen. Daarnaast kunt u na afloop van een transport zelfs inzicht krijgen in de temperatuur waarin de goederen zijn vervoerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden en vrijblijvend hierover met ons in contact komen? Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier en wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug!

Uw bericht
Uw gegevens