Transport Zweden

Wilt u uw producten (gekoeld) vervoeren naar Zweden? Dan is Oldenburger Transport uw geschikte partner hiervoor! Wij bieden naast een complete oplossing voor transport Zweden ook andere aanvullende transport diensten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het beheer van emballagestromen. Door dit aan ons uit te besteden hoeft u zich slechts te richten op uw core business. Lees hier meer over op deze pagina!

Gekoeld transport naar Zweden

Met ruim 25 jaar ervaring in het geconditioneerd groupagevervoer van bloemen en planten naar Scandinavië, hebben we inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd. Inmiddels zijn we hiermee gestopt. Naast bloemen en planten rijdt Oldenburger Transport ook diverse andere geconditioneerde en niet-geconditioneerde producten van en naar Scandinavië.

In de afgelopen jaren zijn wij verder ontwikkeld in onze rol als transporteur. Daarbij zijn we steeds meer gegroeid naar een volledige logistiek dienstverlener.  Voor veel klanten doen we dan ook meer dan transport alleen. Denk hierbij aan de tijdelijke opslag van producten (gekoeld in onze koelcellen), maar ook de complete afhandeling van de fust-administratie. Daarbij hebben we in de loop der jaren verder gebouwd aan ons netwerk, zodat we flexibel zijn en daadwerkelijk iedereen ook verder kunnen helpen! Met de no-nonsense mentaliteit van Oldenburger Transport is een afspraak ook echt een afspraak!

Intermodaal transport

Online uw transport bekijken

Wij streven ernaar om u te allen tijde inzicht te verschaffen in de gebeurtenissen rondom uw producten. Denk hierbij aan informatie over specifieke aflevertijden en de bijbehorende documentatie. Via de Track & Trace functie in ons klantenportaal kunt u, na het invullen van uw transportopdrachten, de actuele status van uw zending raadplegen. Hierbij worden onder andere de verwachte levertijden weergegeven. Bovendien worden alle vrachtdocumenten geüpload in dit portaal, zodat u ze direct kunt downloaden.

Meer informatie

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor het vervoer van uw producten naar Zweden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button!  Vanzelfsprekend komen we vanaf dat moment hier zo spoedig mogelijk op terug en gaan we gezamenlijk op zoek naar de meest passende oplossing voor u!

Liever rechtstreeks contact? Bel ons dan via +31 (0) 297 898570

Uw bericht
Uw gegevens