Transport Noorwegen

Wilt u uw producten (gekoeld) vervoeren naar Noorwegen? Naast dat wij van Oldenburger u hiervoor een complete oplossing aanbieden, bieden wij ook aanvullende diensten, zoals het beheer van emballagestromen. Hierdoor bent u bij ons altijd aan het goede adres voor het uitbesteden van uw transport Noorwegen en overige landen in Scandinavië. Wij zoeken dan ook graag naar de beste oplossing voor uw situatie.

Gekoelde producten vervoeren met Transport Noorwegen

Al meer dan 25 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het geconditioneerd groupagevervoer van bloemen en planten naar Scandinavië, wat heeft geresulteerd in een loyale klantenkring. Naast deze specifieke goederen verzorgt Oldenburger Transport ook het vervoer van diverse andere geconditioneerde en niet-geconditioneerde producten van en naar Scandinavië.

In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld van louter een transportbedrijf naar een complete logistieke dienstverlener. Naast het transport bieden wij nu ook tijdelijke opslagmogelijkheden voor producten, zowel gekoeld als regulier. Bovendien nemen wij de volledige afhandeling van eventuele fust-administratie op ons. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om flexibel te zijn tijdens piekperiodes, waarbij we onze klanten altijd tegemoetkomen zonder ‘nee’ te hoeven verkopen.

Met onze no-nonsense mentaliteit zorgen wij ervoor dat een afspraak bij ons ook daadwerkelijk wordt nagekomen!

Elektrische koelmotoren

Online inzicht in uw zendingen door Track & Trace

Ons streven is om u te allen tijde gedetailleerd inzicht te bieden in de status van uw producten. Hierbij kunt u denken aan informatie over specifieke aflevertijden en bijbehorende documentatie. Via de Track & Trace functionaliteit in ons klantenportaal heeft u na het invoeren van uw transportorders direct toegang tot de actuele status van uw zending. Hier vindt u onder andere de verwachte levertijden. Tevens worden alle vrachtdocumenten binnen het portaal geüpload en kunt u deze direct downloaden.

Vrijblijvend met ons in contact komen

Wilt u meteen ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor het vervoer van uw producten naar Noorwegen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop! Wij staan klaar om samen met u de meest geschikte oplossing te vinden.

Uw bericht
Uw gegevens