Transport Scandinavië

Wilt u uw producten voor scandinavie transport vervoeren naar Denemarken, Zweden of Noorwegen? Oldenburger Transport biedt u naast een complete oplossing van transport ook waarde toevoegende diensten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het beheer van emballagestromen. Hierdoor hoeft u zich, net als ons, alleen maar te focussen op uw core business. Oldenburger Transport zoekt graag met u mee naar de beste oplossing voor transport van uw goederen.

Gekoeld transport Scandinavië uitbesteden

Wij zijn ruim 25 jaar gespecialiseerd in het geconditioneerd groupagevervoer van bloemen en planten naar Scandinavië. In al deze jaren hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd. Naast bloemen en planten rijdt Oldenburger Transport ook diverse andere geconditioneerde en niet-geconditioneerde producten van en naar Scandinavië.

In de afgelopen jaren zijn wij ontwikkeld in onze rol als transporteur. Daarbij is Oldenburger Transport steeds meer uitgebreid tot een logistiek dienstverlener: Naast transport doen wij inmiddels ook tijdelijke opslag van producten (gekoeld), maar ook de complete afhandeling van eventuele Voor veel klanten doen we meer dan transport alleen, zoals de tijdelijke opslag van hun producten (in onze koelcel) maar ook de complete afhandeling van de fust-administratie. Tevens hebben we door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd zodat we in piekperiodes ook flexibel zijn en geen ‘nee’ hoeven te verkopen aan onze klanten.

Met onze no-nonsense mentaliteit is een afspraak bij ons ook echt een afspraak!

Intermodaal transport

Online inzicht

Ons doel is om u ten alle tijden inzicht te geven in hetgeen wat er met uw producten gebeurt. U kunt hierbij denken aan informatie over bijvoorbeeld specifieke aflevertijden en bijbehorende documenten. Met de Track & Trace functie in ons klantenportaal kunt u na het invullen van uw transportorders de status van uw zending bekijken. Hierin vindt u onder andere de verwachte levertijden in terug. Daarnaast worden alle vrachtdocumenten binnen dit portaal geüpload. Deze kunt u op dat moment direct downloaden.

Meer informatie

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor het vervoer van uw producten naar Scandinavië? Neem contact met ons op via onderstaand formulier! Vanzelfsprekend gaan wij vanaf dat moment graag met u op zoek naar de best passende oplossing!

Uw bericht
Uw gegevens