Transport Denemarken

Wilt u uw producten (gekoeld) laten vervoeren met Transport Denemarken? Wij verzorgen dit graag voor u! Naast dat wij van Oldenburger een complete oplossing bieden op het gebied van transport, kunt u bij ons ook terecht voor aanvullende diensten zoals onder andere emballagebeheer. Dit zorgt ervoor dat u zich slechts hoeft te richten op hetgeen waarin u goed bent. Lees hier meer over op deze pagina!

Gekoeld transport Denemarken

Met onze expertise in het geconditioneerd vervoer van bloemen en planten, hebben wij in de afgelopen 25 jaar een trouwe klantenkring rondom ons bedrijf opgebouwd. Hiervoor verzorgen wij dan ook dagelijks het vervoer naar één van de Scandinavische landen. Daarbij blijft het niet bij alleen bloemen en planten, maar ook diverse andere geconditioneerde en niet-geconditioneerde producten.

In de afgelopen jaren zijn wij ontwikkeld in onze rol als transporteur en zijn we steeds meer uitgegroeid naar een logistiek dienstverlener: Naast transport dat wij verzorgen, verzorgen wij (indien gewenst) inmiddels ook de tijdelijke opslag van producten en de afhandeling van de fust-administratie. Hiermee doen we dus veel meer dan transport alleen. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij vanwege onze flexibiliteit en ongeacht de periode iedereen verder helpen. Daarbij zorgen we ervoor dat met onze no-nonsense mentaliteit, een afspraak ook echt een afspraak is!

Transport naar Scandinavische landen als Denemarken, Zweden en Noorwegen

Zending volgen? Wij geven u online inzicht!

Wij streven ernaar om u constant inzicht te bieden in de status van uw producten. Hierdoor heeft u ten alle tijden toegang tot de informatie over zaken als exacte aflevertijden en relevante documentatie. Daarbij kunt u via ons klantenportaal gebruik maken van de Track & Trace optie in ons klantenportaal. Dit platform biedt details zoals verwachte bezorgtijden. Bovendien worden alle bijbehorende transportdocumenten in het portaal geüpload, zodat u deze op ieder gewenst moment gemakkelijk kunt downloaden.

Meer informatie

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor het vervoer van uw producten met Transport Denemarken? Neem contact met ons op via onderstaande knop! Vanzelfsprekend gaan wij vanaf dat moment graag met u op zoek naar de meest geschikte oplossing!

Uw bericht
Uw gegevens