Oldenburger Transport BV, gevestigd op bloemenveiling Aalsmeer en gespecialiseerd in transport van bloemen en planten richting Scandinavië en Oostenrijk, zoekt een enthousiaste medewerk(st)er voor de volgende functie: Financieel administratief medewerker (M/V)

Wij zijn, ter uitbreiding van ons gezellige team in Hoogeveen, op zoek naar een duizendpoot. Ben jij de persoon die graag met cijfers bezig is, administratief goed onderlegt is en voel jij je thuis in een dynamische omgeving, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Als medewerker van de financiële administratie zorg je samen met je collega’s voor een kloppende boekhouding. Je krijgt een afwisselend takenpakket met daarin het verwerken van facturen, bankafschriften, betalingen, maar ook ondersteuning bij de maand– en jaarrapportages.

Daarnaast ga je de afdeling personeelszaken ondersteunen bij administratieve werkzaamheden.

Is dit jouw profiel?

  • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar, dagen in overleg
  • Je hebt geen angst voor deadlines
  • Je werkt zeer nauwkeurig
  • Je hebt affiniteit met transport en logistiek
  • Je hebt HBO werk– en denkniveau
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré)

Wat bieden we?

Je gaat samenwerken met enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Daarnaast kom je te werken bij een groeiend en dynamisch bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Zie jij dit helemaal zitten?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar ons toe via onderstaande knop.

Heb je nog vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Samentha Steenbakkers via telefoonnummer 06-11351192

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.